verplichtingen

 

Je bent bereid informatie te delen
Een van de pijlers van Ziektefonds NL is dat de leden elkaar kennen. Alleen als je weet wie je medeleden zijn en elkaar kent kan er sprake zijn van vertrouwen en solidariteit. Ieder Ziektefonds  heeft een aparte, beveiligde webpagina waarop de foto’s en gegevens van de deelnemers vermeld worden. Ziektefonds NL vraagt periodiek een update van je gegevens en foto zodat de website actueel blijft. 

 

Iedere maand op tijd je inleg betalen
Een Ziektefonds  functioneert alleen als iedere deelnemer zijn afspraken nakomt. Een van die afspraken is dat je iedere maand op tijd het afgesproken bedrag overmaakt op je Ziektefondsrekening 

  

Inkomensgegevens 
Ziektefonds NL vraagt periodiek je inkomens gegevens op om te controleren of het schenkingsbedrag nog in overeenstemming is met je inkomen.  

 

Geheimhouding 

De leden van Ziektefonds  delen gegevens met elkaar. Het is ten strengste verboden om deze gegevens op welke manier dan ook met derden te delen of openbaar te maken. Bij schending van de geheimhoudingsplicht word je geroyeerd als lid.

veelgestelde vragen

 

  • Is Ziektefonds NL een verzekering?
  • Wat gebeurt er als iemand fraudeert?
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Is er in mijn regio ook een Ziektefonds?
  • Hoe krijg ik meer informatie?
  • Kan ik Ziektefonds NL combineren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
  • Hoe werkt een webcamadviesgesprek?

 

agenda

 

Informatiebijeenkomst Ziektefonds Limburg maandag 11 december 20:00 uur.  Klik op deze link om je aan te melden.

 

Vrijblijvend informatief online gesprek?

Meer weten over Ziektefonds NL? Maak dan een afspraak voor een telefoon&beeldscherm gesprek. Klik op deze link om een datum in te plannen op een dag en tijdstip waarop het jou schikt.  Op het afgesproken tijdstip bellen wij je op en geven je een link waarmee je kunt meekijken op ons scherm. Handig om een korte presentatie te laten zien.Het werkt super makkelijk, je hebt alleen een computer met een internetverbinding nodig.